Dakpanvervanging FB Pixel

Dakpanvervanging.nl aanwezig op de Beurs bouwplan

Dakpanvervanging.nl aanwezig op de Beurs bouwplan

Ga je (ver)bouwen? Heb je plannen om de woning te verduurzamen? Kom naar beurs Bouwplan, Thuis in Wonen. Van 25 tot en met 27 januari 2024 ontdek je in De Bonte Wever in Assen alles over de nieuwste trends, innovaties en projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid.

Ook onze dakspecialisten zijn aanwezig op de 27ste editie van beurs Bouwplan. Overweeg je het dak van jouw woning te verduurzamen? Liggen de originele dakpannen uit de jaren dertig of zestig nog op het dak? Of ben je benieuwd naar de staat van het dak en wil je deze laten inspecteren? We vertellen je graag over de mogelijkheden die er zijn om het dak van jouw woning in een goede staat te laten verkeren.

Dakpanvervanging.nl is al bijna 10 jaar een van de dakspecialisten in het Noorden van Nederland. Onze vakmannen zijn betrokken professionals met passie voor hun werk. We hebben de methode 1-op-1-dakpannen-vervangen ontwikkelt waarmee we binnen 48 uur een woning van nieuwe dakpannen voorzien. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van dakinspecties.

Om je een duidelijk beeld te geven van hoe we jou van dienst kunnen zijn, informeren we je tijdens beurs Bouwplan in Assen graag over onze werkwijze aan de hand van projecten.

GRATIS EEN OFFERTE?

Ontvang vrijblijvend een gedetailleerd kostenoverzicht voor uw woning en/of situatie - vraag gerust een offerte aan, zonder verplichtingen!

Graag een offerte ontvangen